Mentale beleving

Door middel van mentale training kun je beter leren omgaan met spanning, je optimaal leren concentreren, en je motivatie en zelfvertrouwen vergroten. Dit kun je doen door de bepaalde mentale vaardigheden te trainen, namelijk: doelen stellen, energizing en ontspanningstechnieken, concentratieoefeningen, gedachtetraining en visualisatie. Door het trainen van deze technieken kun je je prestatie verbeteren. Deze vaardigheden staan hiernaast uitgebreid uitgelegd.

Je gaat samen met de trainers kijken wat de mogelijkheden hierin zijn en stap voor stap gaan we dit verbeteren. Onderstaand kun je zien waar we samen aan moeten werken.

Beleving

Spelvreugde

Winnaarsmentaliteit

Aanmoedigen

Gaat tot het gaatje

Strijder

Teamspeler

Geen negatieve beïnvloedingen

Blijft focus houden

Omschakeling

Houding t.o.v. trainer

Medespelers

Scheidsrechter

Publiek

Taak uitvoering